Recenzii despre Depanten

 • Maria
  Odată ce am avut o accidentare la gleznă, medicii mi-au spus că tratamentul va fi lung. Dar am avut norocul să cumpăr Depanten și în prima săptămână mi-a revenit glezna, durerile au dispărut, merg normal, am fost externată. Acum îl folosește toată familia noastră: ajută împotriva durerilor de spate și articulații.
  Depanten
 • Ileana
  Articulațiile de la coate și încheieturi au început să mă doară în timpul sarcinii și nu s-au oprit după naștere. Este imposibil să trăiești cu un copil mic și mâinile dureroase! Fiecare mama iti va spune. Am încercat diferite moduri, dar nimic nu a ajutat. Am găsit Depanten și după 3 săptămâni pot face în siguranță toate treburile casnice. Sunt mulțumit!
  Depanten
 • Bianca
  În liceu a fost diagnosticată osteocondroza. De atunci mi-a fost frică. Nu pot face nimic în privința durerii groaznice - doar cei care au îndurat-o vor înțelege. Am încercat tot felul de metode populare, ulterior am aflat despre gelul Depanten de la prieteni și am decis să-l cumpăr. Il folosesc de 2 luni si nu stiu durerea la nivelul articulatiilor.
  Depanten
 • Dumitru
  Depanten m-a ajutat foarte mult cu accidentarea la genunchi după antrenament. Mi s-a umflat genunchiul, m-a durut foarte mult, cu greu îmi puteam mișca piciorul. Datorită ajutorului Depanten, după 4 zile m-am întors la muncă, putând merge încă din prima zi de utilizare.
  Depanten
 • Ioan
  Am avut o durere foarte puternică de spate, osteocondroza mi-a stricat viața, lucru foarte frecvent la vârsta mea. Soția mea a găsit Depanten pe Internet. Aceasta a fost salvarea mea: înainte, eram mereu cocoșat și cu greu mă puteam mișca, dar acum totul este în regulă cu mine. Și cel mai important, durerile de spate au dispărut.
  Depanten
Evaluarea utilizatorilor Depanten
4.2
22